From: saima bajic [mailto:saimabajic@gmail.com]
Sent: Thursday, May 20, 2010 5:53 AM
Subject: hallalite mi
Esellamu aleikum we rahmetullah we berekatuhu.Draga braco i sestre Allah s.v.t. da vas Nagradi za vasa djela i radu na ovoj hairli stranici.Ja vas molim hallalite mi ako sam vam se prije nekada obracala,jer mene je muka natjerala,pa se obracam ansem narodu,nasim braci i setsrama,svim dobrim ljudima za pomoc u hrani za svoju tesko bolesnu majku i sebe,pa zaboravim kome sam pisala a akome nisam .Hallalite ako sam vam pisala.Allah dz.s. Svemoguci da vas Nagradi za vasa Djela,Amin jarabih.Ja se zovem Saima Bajic i zivim u stanu u Zenici sa svojom tesko bolesnom majkom Safijom,koja duze vrijeme vec boluje od mozdanog udara,nepokretna je u lijevu stranu,jako nam je pretesko za hranu i pelene za moju majku,pa se ja na ovakav nacin obracam nasim braci i sestrama,nasem narodu,svim bosancima i bosankama za pomoc u hrani-pare uopste ja ne trazim,jer i malo hrane,mojoj majki i meni je itekako velika pomoc,i ja vas molim,draga braco i sestre,dragi ljudi,ako zelite i mozete i hocete da pogledate sve o mojoj majki i meni nasu svu situaciju u kojoj se nalazimo,nase sve podatke i zahvale nasem narodu i sve o nama na stranici. http://www.molbazapomoc.blogspot.com i ako mozete ako ste u mogucnosti pomoci nas-i malo hrane-mali paketic hrane,jako je velika pomoc za moju majku i mene.Ako niste u mogucnosti bilo kako pomoci nas,ja vas molim da barem ako poznajete nekoga od nasih zemljaka,nase brace i sestara,svih dobrih ljudi koji bi mogli pomoci majku i mene bilo kako,da pokazete moj apel za hranu i pelene za majku i sve o nama na stranici na kojoj je sve o nama.Ja i majka nemamo nikoga od familije da nas pripomogne,niti sam ja u mogucnosti da radim bilo kakav posao posto se brinem-hizmetim ,hallal bilo svojoj majki bukvalno non stop,hallal bilo,tako da se na ovakav nacin,preko interneta snalazim za hranu i pelene,i majka i ja prezivljavamo,prije svega od pomoci dragoga nam Allaha s.v.t ,pa naseg naroda.Primite sellame vi i vasi najmiliji od majke Safije i mene Saime iz Zenice.Sellam.